Πως δουλεύουν

Η πιο αποτελεσματική παγίδα κουνουπιών που υπήρξε ποτέ.

Έχει αποδειχτεί ότι τα κουνούπια και τα έντομα προσελκύονται από το αίμα και στρέφονται κατά του ανθρώπου , ακολουθώντας τα ίχνη διοξειδίου του άνθρακα που παράγονται από την αναπνοή του ανθρώπου.

Το Mosquito Magnet στηρίζεται στην βραβευμένη και πατενταρισμένη τεχνολογία Counterflow.  Αυτό το καθιστά μια ιδιαίτερη κατασκευή που αποβάλλει μια ακριβή ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα , θερμότητα και υγρασία με τρόπο να προσελκύσει τα κουνούπια , ρουφώντας τα μέσα σε ένα δίχτυ, εκμεταλλευόμενο το ίδιο τους το ένστικτο που τα ωθεί να στρέφονται κατά των ανθρώπων.

Το Mosquito Magnet εξομοιώνει την ανθρώπινη αναπνοή μετατρέποντας το αέριο προπανίου σε διοξείδιο του άνθρακα. Τα κουνούπια πλησιάζουν το Mosquito Magnet για να τραφούν αλλά πλησιάζοντας συλλαμβάνονται (και αδρανοποιούνται) στο δίχτυ. Είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι το Mosquito Magnet διακόπτει τον κύκλο αναπαραγωγής των κουνουπιών, εξοντώνοντας αυτά τα ενοχλητικά έντομα για όλο τον χρόνο από τον κήπο σας.

Το Mosquito Magnet είναι σχεδιασμένο για μια ασφαλή χρήση, στις πυκνοκατοικημένες περιοχές και με σεβασμό στο περιβάλλον.

  • Δεν χρησιμοποιεί εύφλεκτα υλικά.
  • Δεν απανθρακώνει τα έντομα αδιακρίτως.
  • Πάνω από όλα το Mosquito Magnet δεν παράγει καμία βλαβερή ουσία.

Το Mosquito Magnet είναι επιλεκτικό προσελκύοντας και συλλαμβάνοντας μόνο τα έντομα που τρέφονται με αίμα. Είναι απόλυτα ακίνδυνο για έντομα όπως μέλισσες , πεταλούδες , πασχαλίτσες κ.α. , καθώς επίσης και για τα κατοικίδια σας.

 

 

Στο ακόλουθο video μπορείτε να παρακολουθήσετε πως δουλεύει το Mosquito Magnet, περιλαμβάνει επίσης χρήσιμα στοιχεία για την τοποθέτηση του, την συναρμολόγηση, τα αξεσουάρ του, κ.α.