Τεχνολογία

(Α)   Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΩΝ  ΠΑΓΙΔΩΝ  ΤΗΣ  MOSQUITO MAGNET

Οι παγίδες κουνουπιών της MOSQUITO MAGNET προσελκύουν και αιχμαλωτίζουν τα κουνούπια και τα διάφορα άλλα ενοχλητικά έντομα τα οποία βρίσκονται και αναπαράγονται στον κήπο ή την αυλή του σπιτιού σας.

Τα φυσικά εντομοκτόνα είναι μόνο μια αναποτελεσματική και πρόσκαιρη αντιμετώπιση. Οι κοινές ηλεκτρικές συσκευές για τους εξωτερικούς χώρους  είναι αναποτελεσματικές και αντιαισθητικές προκαλώντας το κάψιμο των εντόμων με αποτέλεσμα τις δυσάρεστες οσμές και το αποκρουστικό θέαμα.

Σε αντίθεση με τις κοινές μεθόδους αντιμετώπισης έρχονται  ΜΟΝΟ οι παγίδες κουνουπιών της MOSQUITO MAGNET οι οποίες εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη και αποτελεσματική λύση, συλλέγοντας απλώς τα ενοχλητικά έντομα με τις καινοτόμες και επιστημονικά αποδεδειγμένες Τεχνολογίες της .

Patented Counterflow TechnologyPatented Counterflow™ Technology

Τα προϊόντα μας είναι καινοτόμα και τόσο μοναδικά, που ενσωματώνουν                       πάνω από 15 πατενταρισμένες τεχνολογίες!

  • ΠΡΟΣΕΛΚΎΕΙ

Το MOSQUITO MAGNET λειτουργεί σε 24-ωρη βάση, απελευθερώνοντας μια συνεχή ροή διοξειδίου του άνθρακα (CO2) διότι όπως είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, τα κουνούπια προσελκύονται από το διοξείδιο του άνθρακα και τελικά καταλήγουν στην παγίδα.

  • ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ

Με την πατενταρισμένη τεχνολογία Counterflow, τα κουνούπια έλκονται μέσα σε ένα διχτάκι, όπου αφυδατώνονται και τελικά πεθαίνουν.

  • ΕΛΕΓΧΕΙ

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το Mosquito Magnet διαταράσσει τον κύκλο αναπαραγωγής των κουνουπιών, εξαλείφοντας τα από τον κήπο σας για όλη την περίοδο.

 

(Β)    ΦΩΤΟΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ

Αυτό το είδος Τεχνολογίας παγίδων βασίζεται στην αρχή της φωτοκατάλυσης, χάρη στην αντίδραση της αποσύνθεσης που παράγεται από το διοξείδιο του τιτανίου ως καταλύτης, έχοντας ως αποτέλεσμα μια πηγή φωτός. Η αντίδραση αυτή παράγει διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και προσελκύει τα κουνούπια. Το διοξείδιο του τιτανίου δεν φθείρεται και δεν χρειάζεται ποτέ αντικατάσταση. Οι φωτοκαταλυτικές παγίδες κουνουπιών κατορθώνουν με τον ακόλουθο συνδυασμό παραγόντων να προσελκύσουν τα κουνούπια και να τα παγιδεύσουν: θερμοκρασία, διοξείδιο του άνθρακα, ακτίνες που παράγονται από την λάμπα UV και από το μαύρο χρώμα.